Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia detencio Mossos

Tres detinguts per un atracament amb arma de foc a un establiment de joc i apostes d’Abrera

Per 24 de maig de 2024 a les 11:52 0 627 Visites

En un dels domicilis dels arrestats s’ha trobat una plantació de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han detingut el 16 de maig tres homes, dos de 21 anys i un de 25, com a presumptes autors d’un robatori violent amb exhibició d’arma de foc a un establiment d’apostes i jocs recreatius d’un centre comercial d’Abrera.

La investigació va començar el 15 de gener, quan els agents van tenir coneixement dels fets. Dos dels autors van entrar al local exhibint una pistola semiautomàtica amb la que van intimidar la treballadora que es trobava a l’interior en aquell moment.

Abans de produir-se el robatori, una tercera persona va aproximar-se al local de joc per sobservar si al seu interior hi havia gent o no i informar a les altres dos del moment idoni per efectuar l’assalt. El tercer autor es va quedar a l’exterior fent tasques de vigilància per evitar ser descoberts.

Els dos investigats que van accedir a l’interior van aconseguir sostreure uns 13.000 euros i posteriorment van marxar amb un vehicle.

Les indagacions i les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del centre comercial van permetre conèixer que una persona sense identificar, instants abans de la comissió de l’atracament, va estacionar un vehicle a l’exterior del centre comercial, va accedir a l’interior de l’establiment per posteriorment marxar amb el mateix vehicle. A més, es va poder constatar i confirmar que es tractava de tres autors, cada un amb un rol específic en el moment d’actuar.

Finalment, el 16 de maig els investigadors van dur a terme dues entrades i perquisicions a dos domicilis a Martorell amb el resultat de tres detencions i la intervenció d’indicis rellevants per a la investigació com telèfons mòbils i roba utilitzada per no ser reconeguts durant l’assalt.

A més, en un dels domicilis, concretament en una habitació de la planta baixa, es va trobar una plantació de marihuana de 525 plantes i en una del costat 35kg de cabdells.

Els tres detinguts ja han passat a disposició judicial.

Fotografia: Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Successos