• Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Aina Ginesta campiona Espanya

Aina Ginestà, campiona d’Espanya de voleibol

Per 25 de maig de 2024 a les 17:00 0 318 Visites

La martorellenca i el seu equip han guanyat aquesta competició per primera vegada

La martorellenca Aina Ginestà s’ha proclamat campiona d’Espanya de voleibol en la categoria Cadet Femení amb el seu club, el BBC Packhaging CV Esplugues. Ho ha fet el diumenge 12 de maig després de cinc dies de competició.

L’equip de Ginestà es va desplaçar fins a Astúries per disputar el campionat estatal a les localitats de Llanes, Ribadesella, Arriondas i Posada de Llanes, on es van trobar els 32 millors equips de la categoria.

El CV Esplugues va arribar fins a la final, on es va veure les cares contra el vigent campió d’aquesta competició, el Club Voleibol Sant Cugat. Les espluguines van guanyar per 1-3 i van aixecar aquest títol per primera vegada en la història del club.

Ginestà ha explicat que el partit de la final “va ser difícil, però al final vam aconseguir sortir. Al primer set ens va costar bastant, perquè estàvem poc actives i no aconseguíem fer punts, però després va anar millor i vam aconseguir donar-li la volta”.

Després d’assolir aquest campionat, la martorellenca està centrada a acabar la lliga amb bones sensacions i espera anar convocada amb la selecció espanyola Sub-18 per disputar l’Europeu, que se celebrarà a Romania i Grècia de l’1 al 13 de juliol.

Fotografia: Aina Ginestà amb el trofeu [Aj]