Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia trobada alcaldes Baix Llobregat

Els alcaldes del Baix Llobregat es troben per primera vegada a la seu del Consell Comarcal

Per 30 de maig de 2024 a les 12:00 0 314 Visites

Durant la primera sessió del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del mandat 23-27 s’ha tractat la informació relativa a programes i plans comarcals i s’han presentat els recursos de prevenció d’incendis i gestió forestal

La seu del Consell Comarcal ha acollit la primera sessió del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Llobregat d’aquest mandat 23-27. S’ha celebrat el divendres 24 de maig i ha comptat amb representants de la zona.

La presidenta, Eva Martínez, ha estat l’encarregada d’obrir la sessió donant pas al primer punt de l’ordre del dia: la informació relativa a programes i plans comarcals.

La consellera de Feminisme i Gent Gran, Vicky Castellanos de Castellví, ha presentat les campanyes que s’han posat en marxa recentment: ‘Construïm espais feministes’ i ‘El Baix Llobregat (Co)Reponsable’.

El conseller d’Agenda Urbana, Juan Pablo Beas de Sant Andreu, ha explicat el treball que s’està realitzant des del Consell Comarcal en l’elaboració del Pla d’Actuació Comarcal 2024-2027.

El conseller de Règim Interior i Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola, Fernando Vicente d’Olesa, ha explicat els projectes que s’estan posant en marxa en aquest àmbit. Ha destacat la creació de l’Oficina de Gestió Estratègica de la Concertació Territorial del Baix Llobregat, ha informat del projecte d’Atracció i Retenció d’Inversions al Baix Llobregat nord i Vallirana, ha explicat que un dels objectius és impulsar la competitivitat comarcal fomentant l’adopció de tecnologies d’IA entre les empreses locals i ha presentat el projecte l’SMARTFOREST.

El segon punt de l’ordre ha estat la presentació dels recursos de prevenció d’incendis i gestió forestal. Ha anat a càrrec del diputat delegat de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega.

Fotografia: Primera sessió d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Llobregat del mandat 23-27 [Consell Comarcal]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: