Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Tomas Molina Olesa 1

Tomàs Molina, d’ERC, participa en un acte de campanya a Olesa

Per 31 de maig de 2024 a les 18:00 0 304 Visites

En la seva intervenció ha parlat del canvi climàtic i del paper de l’audiovisual i el català

Tomàs Molina, meteoròleg de TV3 i actual candidat al Parlament Europeu per ERC, ha participat aquest dijous 30 de maig en un acte de campanya a Olesa. S’ha celebrat a la Casa de Cultura d’Olesa davant d’un centenar de persones i ha estat acompanyat de l’alcalde Jordi Parent i la regidora d’Educació i Infància i Atenció Ciutadana, Anna Valero.

Molina ha explicat que el mandat europeu 2024-2029 és una legislatura “clau” en les polítiques mediambientals i de mitigació del canvi climàtic i que per aquest motiu “ser al Parlament Europeu és un repte molt gran”. Aquest és un dels principals motius pels quals ha volgut fer el salt a la política.

El candidat d’Esquerra Republicana ha recordat que “gairebé el 60% de les lleis que fem servir cada dia troben el seu origen a la UE”, fet pel qual és un espai “molt rellevant per a les nostres vides” i, en conseqüència, és “imprescindible” que la ciutadania es mobilitzi a les urnes el 9 de juny.

En l’acte, Molina també ha parlat del paper de l’audiovisual i el català i ha defensat que “volem ser un país normal, amb la seva llengua, cultura i tradicions” i, per tant, aquests elements “s’han de poder trobar en tots els formats possibles, també a les plataformes”, fent referència a la feina feta en l’anterior mandat per l’eurodiputada republicana Diana Riba en la incorporació del català i la producció audovisual pròpia a plataformes com Netflix, Amazon Prime, Disney+ o HBO.

Per la seva banda, Parent ha dit que “els valors d’Olesa com el respecte als drets humans, a la igualtat i a la llibertat són valors que compartim amb l’Europa que desitgem. Si volem que Europa tingui aquests valors, cal que fem sentir la nostra veu el 9 de juny”.

Fotografia: Acte de campanya de Tomàs Molina a Olesa [ERC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: