Dissabte, 5 octubre 2024
  • Dissabte, 5 octubre 2024
La Bustia ascens Hoquei Patins Martorell

El Club Hoquei Patins Martorell puja a Segona Catalana

Per 14 de juny de 2024 a les 17:00 0 348 Visites

Ha celebrat l’ascens després de remuntar l’eliminatòria contra la UE Hoquei Barberà

El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell ha assolit l’ascens a Segona Catalana. Els martorellencs, segons classificats del Grup C, han guanyat per 3-0 a la UE Hoquei Barberà, tercers del Grup D, en la tornada de la primera eliminatòria del play-off. En el primer partit, el conjunt barberenc havia aconseguit la victòria per 2-1 i els groc-i-negres han hagut de remuntar a Masquefa davant la seva afició.

L’entrenador de l’equip, Marc Papiol, ha explicat que ha estat una eliminatòria molt disputada i s’ha mostrat molt content per haver pogut celebrar l’ascens: “A Barberà vam tenir moltes ocasions, però no les vam definir bé i un equip amb molta experiència ens va guanyar 2-1. A la tornada, amb una afició increïble, vam tenir la sort de cara. Les pilotes van entrar, vam defensar molt bé, el nostre porter va estar increïble i tots els jugadors van estar a un nivell excels”.

Pel que fa al repte de la pròxima temporada, Papiol creu que tenen “equip i fonaments per competir molt bé a Segona Catalana. Ficaria la mà al foc que no patirem per mantenir categoria. És un any on haurem d’aprendre, lluitar i saber competir a una categoria diferent. Crec que podrem estar a mitja taula i que som un equip que pot posar difícils les coses a qualsevol”.

Aquest divendres 14 de juny a les 18.30h celebraran l’ascens a la pista dels Convents.

Fotografies: El Club Hoquei Patins Martorell puja a Segona Catalana [Aj / CHPM]

Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell