Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024

La 17a edició de la Festa dels Miquelets d’Olesa ja té cartell

Per 10 de juliol de 2024 a les 12:00 0 183 Visites

La tradicional festa cultural tornarà a celebrar-se a l’octubre, concretament els dies 11, 12 i 13

La 17a edició de la Festa dels Miquelets d’Olesa tindrà lloc l’11, 12 i 13 d’octubre i inclourà activitats com les recreacions històriques, les rutes guiades, xerrades divulgatives i representacions teatrals. També hi haurà oferta musical, el sopar i les activitats infantils. L’edició d’enguany no podrà comptar amb la presència dels grups de recreació de la República Txeca, però hi haurà participants de Catalunya, la resta dels Països Catalans, Espanya i França.

L’esdeveniment s’ha presentat oficialment el 4 de juliol. Durant aquest, el president de l’Associació Cultural La Festa dels Miquelets, Adrià Carreras, ha recordat que l’edició passada “va ser memorable i fantàstica, amb un rècord de gent: prop de 10.000 persones en un cap de setmana, molts col·laboradors, moltes recreacions i rutes…”. Alhora, ha dit que la 17a edició “també serà memorable perquè els que estem darrere estem picant pedra perquè així sigui”.

L’acte també ha servit per presentar el cartell, que és obra de la il·lustradora Marta Font. La creadora ha destacat que ha volgut plasmar l’esperit festiu i comunitari de la Festa dels Miquelets, posant especial èmfasi en el sopar col·lectiu, que considera un dels moments més importants i emotius de la festa. “M’agrada que el meu estil es qualifiqui com a alegre, i espero que aquest cartell transmeti aquesta alegria i caliu que caracteritzen la festa”, ha afegit.

L’alcalde Jordi Parent ha estat l’encarregat de tancar l’acte dient que “és un honor veure com la Festa dels Miquelets es consolida any rere any com una de les grans festes d’Olesa, posant el nostre municipi al centre de la cultura catalana. El cartell d’enguany reflecteix perfectament aquest esperit i estic segur que aquesta edició serà memorable”.

Fotografia: Presentació oficial de la Festa dels Miquelets a Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email