Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia accident C55 Abrera

Un accident amb un ferit a Abrera i dues intervencions de la Policia Local de Martorell, els successos destacats

Per 8 de juliol de 2024 a les 17:00 0 1613 Visites

Els agents han recuperat un vehicle robat a França l’any 2021 i han intervingut en un succés d’un menor fent ostentacions amb una arma de foc simulada

Un accident entre dos camions i un turisme a la C-55 a Abrera ha deixat una persona ferida aquest dissabte 6 de juliol a les 07.19h. El cotxe ha quedat bolcat al voral de la calçada i el conductor atrapat a l’interior. Posteriorment, ha estat evacuat a l’Hospital de Martorell.

D’altra banda, agents de la unitat de trànsit de la Policia Local de Martorell han recuperat un vehicle robat a França l’any 2021. Després d’un minuciós examen dels elements identificatius del cotxe, han comprovat que no coincidien. El vehicle ha passat per un procés de rematriculació i ha obtingut plaques de matrícula espanyola no legal. Des del cos han instruït les corresponents diligències i mantenen una investigació oberta.

També agents de la Policia Local de Martorell han hagut d’intervenir en un succés després de rebre un avís alertant que a la via pública hi havia un menor fent ostentacions amb una arma de foc simulada. L’han identificat i li han comissat l’arma, que finalment ha resultat ser una pistola d’aire comprimit.

Fotografies: Accident a la C-55 a Abrera [Bombers] / Cotxe recuperat a Martorell i pistola d’aire comprimit [Policia Local Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Martorell, Successos