Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Policia Local Masquefa

Detingut un home a Masquefa per violència de gènere i un altre per amenaçar un veí amb un matxet

Per 10 de juliol de 2024 a les 17:48 0 345 Visites

Un home ha colpejat violentament a la seva parella, que ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de Martorell amb ferides al cap

La Policia Local de Masquefa ha detingut un home per violència de gènere i resistència en intentar fugir a l’arribada de la patrulla. Els fets han tingut lloc aquest dimarts al vespre, al voltant de les 22h, quan els agents han rebut una trucada d’auxili d’una dona que estava sent colpejada violentament per la seva parella en presència dels tres fills, dos d’ells de curta edat.

Una vegada al domicili, els agents van trobar la dona amb ferides de sang al cap. A l’instant, un home va sortir de l’habitació i, en veure els agents, va intentar fugir i arremetre contra ells amb molta agressivitat i violència per intentar evitar la seva detenció.

L’informe policial recull que els agents ja havien intervingut amb anterioritat en altres discussions de la parella, en la qual es van produir agressions i la seva detenció. En aquesta ocasió, l’home ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere i per resistència greu envers els agents, emprant una violència desmesurada.

L’home ha estat traslladat a Martorell per passar a disposició judicial, mentre que la víctima va ser traslladada amb ambulància a urgències de l’Hospital de Martorell per ser atesa de les ferides que presentava al cap.

En un altre succés, un veí de 48 anys de Masquefa ha estat detingut després d’amenaçar a un altre veí amb un matxet de 51 centímetres mentre cridava pel carrer ‘et mataré’ i exhibint l’arma a la mà. Els fets han ocorregut el diumenge 7 de juliol al voltant de les 10.30h al nucli urbà de Masquefa. Els veïns han alertat al servei d’emergències 112.

La patrulla de la Policia Local ha confirmat que l’individu ha estat detingut per un delicte d’amenaces. El mateix diumenge ha passat a disposició judicial.

Fotografia: Dos detinguts a Masquefa [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Masquefa, Successos