Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Campionat Espanya Basquet cadira de rodes Martorell 3

El Campionat d’Espanya de Bàsquet en cadira de rodes se celebra a Martorell

Per 12 de juliol de 2024 a les 7:00 0 207 Visites

Té lloc els dies 13 i 14 de juliol al Pavelló de Can Cases

Martorell acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de Bàsquet en cadires de rodes, que es disputa al Pavelló de Can Cases el dissabte 13 i el diumenge 14 de juliol. L’esdeveniment reunirà a les joves promeses nacionals d’aquest esport en una competició que comptarà amb un total de cinc equips de categoria Sub23: Catalunya, València, Madrid, Gran Canària i el Zuzenak basc.

La competició l’organitzen la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell.

Aquest dijous al matí s’ha presentat l’esdeveniment a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En aquest, l’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que “treballem l’esport per la convivència, la cohesió social i la inclusivitat. No veiem cap diferència entre uns i altres, sinó que tots ens veiem exactament igual. Acollir un esdeveniment tan important ens sembla fantàstic i espero que aquest cap de setmana tothom gaudeixi de la ciutat i que les instal·lacions i tots els serveis estiguin a l’altura”.

La regidora de Benestar Social i Mitjans de Comunicació, Cristina Dalmau, ha dit que “per nosaltres és un goig i un honor poder acollir aquest campionat aquí a Martorell. Com a ciutat del bàsquet català 2024, l’aposta continua aquí, amb vosaltres, i us agraïm la confiança que ens feu”, dirigint-se als presidents de les federacions organitzadores.

El president de la FEDDF, Enrique Álvarez, ha agraït al consistori “l’aposta per la igualtat d’oportunitats, que per a una federació és absolutament bàsic. És una qüestió de persones que creuen que hi ha aquesta igualtat, com aquí. Aquest cap de setmana gaudirem d’un campionat meravellós, amb figures emergents dins del món del bàsquet en cadires de rodes”.

El president de la FCEDF, Ricardo Moreno, també ha donat les gràcies a la ciutat de Martorell per “complir amb la seva paraula d’organitzar coses, amb la gran coincidència que enguany és ciutat del bàsquet català. Esperem donar el nivell adequat per continuar fent campionats d’aquest tipus en el futur”.

Fotografies: Presentació del Campionat d’Espanya de Bàsquet en cadira de rodes a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell