Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia assemblea dones benvinguda Marta Rovira Olesa 13 juliol 2024 15

Marta Rovira rep la benvinguda i homenatge de les dones i del Baix Llobregat d’ERC a Olesa

Per 13 de juliol de 2024 a les 17:00 0 488 Visites

L’alcalde d’Olesa i Sant Andreu, conselleres, militants, simpatitzants i l’Assemblea de Dones republicanes fan costat la secretària general del partit on també hi ha assistit Carme Forcadell després de ser proposada per a presidir Esquerra

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha rebut la benvinguda i l’homenatge de l’Assemblea de Dones i del Baix Llobregat del partit, que ha celebrat un acte a l’Escorxador d’Olesa aquest dissabte. Un dia després que hagi tornat a Catalunya després de 6 anys a l’exili, de la llei d’amnistia i l’arxivament de la causa que hi havia contra ella.

Centenars de militants d’ERC, encapçalats per l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, han rebut Marta Rovira a Olesa. Entre els assistents, a més de les dones de l’Assemblea, també han participat l’alcalde de Sant Andreu, Marc Giribet, regidors i membres d’ERC d’Olesa, del Baix Llobregat i de municipis del voltant, parlamentaris i membres destacats com Carme Forcadell, Dolors Bassa i Marta Vilalta, i les conselleres en funcions del Govern amb la vicepresidenta Laura Vilagrà.

En una breu intervenció, Rovira ha reivindicat les dones feministes en política i el valor que aporten les “dones represaliades, independentistes i d’ERC”. I ho ha fet al costat de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, just un dia després que dirigents d’ERC l’hagin proposat per a presidir el partit i que la mateixa Rovira digués que creu que és una figura de consens.

Rovira ha dit que les dones d’ERC han estat “represaliades doblement per independentistes i d’esquerres i per ser dones”. Ha agraït que sempre hagin “combatut doblement” aquesta situació. “Gràcies per ser exemple de resistència, resiliència, fortalesa i per no cedir ni un mil·límetre en les vostres conviccions. I per ser exemple de solidaritat, profunda, sense fronteres, sense excusa, respecte de totes les dones represaliades i respecte de tots els represaliats en aquesta causa general contra l’independentisme”, ha dit Rovira, després de rebre abraçades, aplaudiments i felicitacions.

Fotografia: Moments de la benvinguda de Marta Rovira a Olesa [Marc Puig / ERC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: