Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024

El 10è festival d’estiu PAS de Martorell, en imatges

Per 22 de juliol de 2024 a les 7:00 0 238 Visites

Després de tres caps de setmana de concerts, la cloenda ha estat aquest dissabte amb Belinda Davids que ha portat música soul, pop, rythm and blues i cançons de Whitney Houston

Martorell ha celebrat els tres primers caps de setmana de juliol el festival PAS (‘Pont de les Arts Sonores’) amb les actuacions de Zalon, La Ludwig Band, Quiet Colors, The Staples Jr. Singers, Alba Carmona i Belinda Davids. També ha comptat amb el Petit PAS amb La Colla Pirata i Els Atrapasomnis. L’actuació ‘Un pas al PAS de l’EMMM’ es va acabar suspenent per la pluja.

El britànic Zalon Thompson va inaugurar la desena edició del festival el divendres 5 de juliol amb una gran actuació, com ho va fer el 2016. Considerat un dels millors cantants de soul del Regne Unit va treballar amb la desapareguda Amy Winehouse com a corista destacat a la seva banda.

La cloenda ha estat aquest dissabte dia 20 amb el concert de Belinda Davids. Cantant de soul, pop i rythm and blues que destaca per la seva veu ha interpretat cançons de la desapareguda Whitney Houston. La cantant sud-africana ha arribat al PAS després d’un gira per Europa, Canadà i Austràlia,

L’alcalde Xavier Fonollosa destaca que “ens hem deixat endur per la màgia de la música de la millor manera: de forma gratuïta i amb una oferta gastronòmica”. Recorda que “l’any 2014, ara ja fa 10 anys, va néixer el festival PAS” amb el Pont del Diable “com a element emblemàtic de Martorell i com a símbol per a la difusió del patrimoni a través de la cultura”. També perquè “podem dir que Martorell és un lloc de PAS, en el sentit que hi conflueixen molts camins i persones”.

Un festival que és “un pont entre la música de qualitat i la cultura perquè tothom pogués arribar-hi de forma gratuïta i accessible. Avui en dia, tots els martorellencs i martorellenques sabem que l’estiu al nostre poble és sinònim d’alegria, música i esperit festiu. Enguany hem gaudit novament d’una programació molt variada, que ha incorporat artistes nacionals i internacionals, amb diferents gèneres i formats, i també els espectacles familiars del Petit PAS”.

Fonollosa també ha celebrat que “hem arribat al 10è aniversari del Pont a les Arts Sonores, un festival que ha aconseguit aplegar públic de totes les edats i gustos, i convertir-se en un referent de les nits d’estiu de la comarca. Sumant una nova edició del PAS i apostant per una cultura accessible, de qualitat i gratuïta, junts avançarem”.

Fotografies: Actuacions del PAS de Martorell [Grisphoto / Aj / LB]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell