Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia pantalla gegant i celebracio final Eurocopa Espanya 14 juliol 2024 Martorell 10

La victòria d’Espanya a l’Eurocopa amb pantalles gegants i celebracions, en imatges

Per 15 de juliol de 2024 a les 7:00 0 579 Visites

El seguiment més multitudinari és a la nau 2 de Ca n’Oliveres de Martorell amb més d’un miler de persones, també han tingut pantalla gegant Sant Andreu, Abrera, Gelida i Masquefa, i desenes d’aficionats d’Olesa es concentren a l’inici de la rambla

La selecció espanyola de futbol ha guanyat l’Eurocopa davant Anglaterra (2-1) i alguns aficionats han pogut veure el partit en pantalla gegant i ho han celebrat.

Els Ajuntaments de Martorell, Sant Andreu, Abrera, Gelida i Masquefa han instal·lat pantalles gegants en equipaments públics per veure la final de l’Eurocopa de futbol. La més multitudinària ha estat a la nau 2 de Ca n’Oliveres de Martorell, on més d’un miler de persones han vist el partit i ho han celebrat un cop ha acabat el partit.

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu també s’ha omplert de seguidors. La resta d’ubicacions han estat a la Sala Municipal i el Casal Social de Can Vilalba d’Abrera, el Saló d’Espectacles de la UCG de Gelida i al correló del Casal de Joves de Masquefa.

Pel que fa a les celebracions, a Olesa desenes de veïns han sortit al carrer i s’han concentrat a l’inici de la rambla Catalunya amb l’avinguda Francesc Macià.

Imatges del seguiment amb pantalla gegants en equipaments públics als municipis de difusió de La Bústia i la celebració a Olesa:

MARTORELL

 

SANT ANDREU

 

OLESA

 

ABRERA

 

 

GELIDA

 

MASQUEFA

Fotografies: Els aficionats segueixen la final de l’Eurocopa i celebra la victòria a Martorell [Aj] a Sant Andreu [Ràdio Sant Andreu], Abrera [Aj], Gelida [Aj] i Masquefa [Dani Gutiérrez] i la celebració a Olesa [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: