Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia eleccions municipals 2019 candidats Abrera

Comença la campanya electoral de les municipals a Abrera

Per 11 de maig de 2019 a les 20:00 0 1297 Visites

Es presenten 7 candidats a l’alcaldia d’Abrera

Totes les formacions que concorren a les eleccions tenen representació al Consistori. Dels candidats, tres repeteixen com a caps de cartell: l’alcalde Jesús Naharro del PSC, Miguel Carrión d’Alternativa d’Abrera i Xavier Serret d’ERC. La resta és la primera vegada que van al capdavant: Joaquín Eandi d’En Comú, Alba Hidalgo de Junts, Mónica Lorente de Cs (regidora actual) i Ferran Taboada del PP.

Els reptes i incògnites de les eleccions a Abrera són si el PSC superarà els 6 regidors de fa 4 anys i obtindrà una majoria suficient per formar govern en solitari o amb altres partits com els darrers mandats. Un partit que sempre ha guanyat i tot indica que si sumen, revalidaria l’alcaldia amb els suports actuals.

L’altra és qui serà la segona força, si Ad’A, En Comú o fins i tot ERC. Junts i Cs volen com a mínim consolidar el regidor que tenen ara i millorar els resultats.

I tot plegat, com afectaran les eleccions generals i la situació política i social del moment pel 26 de maig.

Actualment, el PSC governa amb 6 regidors amb ERC que té 2 i CiU 1 (ara Junts), a l’oposició hi ha Ad’A amb 3, En Comú 3, Cs 1 i PP 1. Les llistes es van publicar fa unes setmanes.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Abrera, Eleccions, Política