Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia guanyadors individuals absoluts Nit Esport 2024 Sant Esteve

La Nit de l’Esport de Sant Esteve premia els 18 esportistes i 11 equips més destacats de la temporada

Per 20 de juliol de 2024 a les 17:00 0 555 Visites

La campiona de Catalunya de Kàrting Denisse de la Torre del Tresina Sport, el futbolista Pau Fernández del CE Sabadell i el tècnic esportiu Ivan Cid del CH Sant Esteve

La piscina d’estiu ha acollit aquest divendres a la nit la 15a edició de la Nit de l’Esport, un guardó que reconeix els equips i esportistes més destacats de la temporada 2023-2024.

En categoria absoluta femenina el premi ha estat per Denisse de la Torre del Club Tresina Sport, que es va proclamar campiona de Catalunya de Kàrting al desembre. També és membre del programa de formació de la Federació Catalana d’Automobilisme.

En categoria absoluta masculina, el guardó l’ha guanyat el futbolista Pau Fernández, format al CF Sant Esteve, actualment jugador del Centre d’Esports Sabadell i germà de la Jana, jugadora del Barça. Aquest any a més, ha estat convocat amb la selección espanyola Sub-19.

I el premi al millor tècnic esportiu ha estat per a Ivan Cid, director esportiu i entrenador de diferents equips del Club Handbol Sant Esteve. També ha estat jugador de l’entitat, i tot un referent de l’handbol sesrovirenc des de fa moltes temporades.

La resta de reconeixements han estat per a 8 equips i 15 esportistes d’esport base i per a 3 equips absoluts que més han destacat aquesta temporada. L’alcalde Enric Carbonell, el regidor d’esports, Òscar Rodríguez, i el primer tinent d’alcalde, Joan Galceran, han lliurat els guardons. L’acte ha estat molt concorregut amb l’assistència dels representants dels diferents clubs i entitats esportives del poble.

El jurat de la Nit de l’Esport està format pel regidor d’esports, tècnics municipals i els representants dels clubs i entitats esportives.

Aquí totes les fotografies dels guardonats a la Nit de l’Esport de Sant Esteve 2024.

Fotografia de portada: Denisse de la Torre, Pau Fernández i Ivan Cid [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: