Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia baixada andromines Sant Esteve

Sant Esteve recupera la baixada d’andròmines per la Festa Major que se celebra aquesta setmana

Per 23 de juliol de 2024 a les 7:00 0 159 Visites

Se celebra del 25 al 28 de juliol i l’actor i humorista Pep Plaza és l’encarregat de fer el pregó

Sant Esteve celebra aquesta setmana, del 25 al 28 de juliol, la Festa Major d’estiu. Arrenca el dijous amb el sopar de germanor, el bany nocturn a la Piscina d’Estiu, el ball a la plaça amb Alricokoco i la festa amb PD Maceta Sound Beat.

El divendres destaca el pregó de Festa Major amb l’actor i humorista Pep Plaza, conegut per donar vida als personatges de Pedro Sánchez, Bertín Osborne, Jordi Pujol i Josep Guardiola, entre d’altres. Serà a les 21h davant de l’Ajuntament i anirà seguit per un espectacle de Cadells de Drac.

Durant aquest segon dia de festa també hi haurà festa aquàtica amb inflables, concurs de puzzles, repic de campanes, campionat d’escacs, concert familiar amb Landry, cercavila, disco amb DJ Madaleno Delux i Nit Jove amb Amygdala, DJ Nàtura i DJ Kolom.

Una de les novetats d’enguany és que es recupera la popular baixada d’andròmines i es repartirà 600 euros en premis entre els millors vehicles que hi participin. Les inscripcions ja estan tancades i l’activitat tindrà lloc el 27 de juliol a les 11h en un circuit amb punt de sortida a la plaça Xic Mateu.

També el dia 27 hi ha programats actes com la sardinada popular, missa solemne, concert vermout, campionat d’escacs infantil, ballada de sardanes, un espectacle de circ, correfoc, ball amb l’Orquestra Montgrins, festa tribut als clàssics dels 60s, 70s i 80s i Nit Jove amb Komando Sound, Limbo Thomson, Djane Karma i DJ Maki.

El darrer dia, el diumenge 28, hi haurà campionat de tir, Jugacirc, un escape room, torneig de billar i ball i sopar de la gent gran. Per cloure la Festa Major es podrà gaudir de dos espectacles: ‘Ànima‘, un espectacle de música, llum i pirotècnia, i ‘Flotados‘, un espectacle de carrer.

A més, un any més hi haurà el concurs de Carrers Engalanats de Festa Major i aquesta vegada s’amplia als portals. Hi haurà un premi de 300 euros a la millor decoració de carrer i de 100 euros per a la de millor balcó o portal. Les inscripcions s’han de fer a través de ses.participacio@sesrovires.cat i els carrers, balcons i portals participants hauran de mantenir-se engalanats del 25 al 29 de juliol.

Tota la programació es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Sant Esteve recupera la baixada d’andròmines aquest dissabte 27 de juliol [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: