Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia renovacio xarxa aigua Castellvi 2

Castellví continua les obres de renovació de la xarxa d’aigua

Per 22 de juliol de 2024 a les 17:00 0 148 Visites

En aquesta nova fase, l’actuació se situa al barri de Can Sunyer

Castellví comença aquesta setmana una nova fase de la millora de la xarxa d’aigua amb la renovació d’un tram de les canonades del carrer de la Muntanya, al barri de Can Sunyer. L’actuació abasta des de la cantonada amb el carrer del Montseny fins a l’alçada del carrer de la Serra d’Or. Aquest tram és un dels punts que concentra més avaries i fuites de la xarxa del municipi.

L’obra inclou la renovació de la canalització de distribució tant en sentit ascendent com descendent. També es renovaran les escomeses que van cap a les diferents parcel·les i es faran dos hidrants.

Mentre durin els treballs, que està previst que s’allarguin diverses setmanes, s’estendrà una xarxa provisional de distribució d’aigua. Des del consistori avisen que cal circular amb precaució per la zona, ja que hi ha la presència de maquinària i persones treballant al carrer. També hi haurà afectacions puntuals de mobilitat.

Tot i que inicialment estava previst que l’obra comencés al febrer, l’empresa que tenia adjudicats els treballs va renunciar a fer-los quan ja estaven a punt de començar. L’Ajuntament va tornar a treure a concurs públic les obres i finalment l’empresa adjudicatària ha estat Agbar, per un import de 110.700 euros, IVA inclòs.

Per al finançament d’aquesta actuació, l’Ajuntament ha aconseguit una subvenció provinent dels fons europeus Next Generation, a través de la Generalitat, per renovar la xarxa de distribució d’aigua en baixa.

Fotografies: Renovació de la xarxa d’aigua a Castellví [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: