Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Campionat Europeu Trail Run XTerra

Collbató, Esparreguera i el Bruc, seus del Campionat Europeu de Trail Run XTerra

Per 23 de juliol de 2024 a les 12:00 0 166 Visites

Se celebrarà el novembre de 2025 i inclourà la Marató de Montserrat, la Cursa de l’Alba i la MitjaAlba

Collbató, Esparreguera i el Bruc seran les seus del proper Campionat Europeu de Trail Run XTerra. L’esdeveniment l’organitza 4.000 Peus i compta amb la col·laboració dels tres ajuntaments.

El campionat està format per una sèrie de curses de muntanya dissenyades per donar als corredors d’elit i aficionats l’oportunitat d’enfrontar-se als terrenys més durs d’Europa. En l’edició 2025 Collbató acollirà les finals de la prova.

Se celebrarà el novembre de 2025 i inclourà tres curses al voltant del massís de Montserrat. La primera serà la Marató de Montserrat, amb 42 km de pura adrenalina; la segona, la Cursa de l’Alba, una mitja Marató de 22 km que celebra la seva 36a edició; i la tercera la MitjaAlba, una cursa de 12 km ideal per gaudir de la natura, que no serà puntuable pel campionat europeu.

El passat cap de setmana es va celebrar l’edició del 2024 a Andorra, en el marc del Mountain Festival Comapedrosa, i es va anunciar que les proves finals de la del 2025 se celebraran a Collbató. La regidora d’Esports d’Esparreguera, Desirée Gómez, l’alcaldessa de Collbató, Gemma Rodríguez, i els organitzadors de la Cursa de l’Alba, Joan Arnau i Josep Anton Serra, han estat presents durant l’acte de trasllat de l’organització d’aquest campionat europeu.

Fotografia: El Campionat d’Europa de Trail Run XTerra se celebrarà a Collbató, Esparreguera i el Bruc l’any 2025 [Aj Collbató]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Esparreguera, Esports