Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Claudia del Valle Sant Esteve 2

La sesrovirenca Claudia del Valle presenta el seu disc “a casa” amb “la màxima il·lusió”

Per 23 de juliol de 2024 a les 18:00 0 126 Visites

La sesrovirenca ha cantat les cançons del seu treball ‘El que callem’ en el marc dels actes de la Festa Major

La cantant sesrovirenca Claudia del Valle ha ofert un concert al Teatre Municipal El Casino de Sant Esteve per presentar el seu disc ‘El que callem’. Ho ha fet el 21 de juliol, en el marc dels actes de la Festa Major que se celebra aquesta setmana.

El seu primer àlbum d’estudi aborda temes com la vulnerabilitat, la superació i la importància de no silenciar els sentiments. La sesrovirenca ha invertit tres anys de procés creatiu en ‘El que callem‘, que va sortir a la llum el 2023.

En el concert a Sant Esteve ha estat acompanyada per Marc Cros a la guitarra i bases elèctriques i per Laura Benet al piano i veu. A més, la compositora ha aprofitat l’ocasió per estrenar un nou single.

Claudia del Valle ha compartit un missatge després de l’acte: “Què bonic el concert a casa, que bonica la gent que va venir i què bonic compartir escenari amb el millor ‘team’. Gràcies també a l’Ajuntament per convidar-nos! Cantar a casa sempre fa màxima il·lusió”.

Claudia del Valle va parlar amb La Bústia després de publicar ‘El que callem’: “El disc és un viatge íntim i una exploració honesta a través de les pors i les meves inseguretats”.

Fotografies: Concert de Claudia del Valle a Sant Esteve [Claudia del Valle]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: