Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia presentacio Festa Major Gelida 7

Gelida presenta la Festa Major: la publicació anual, el cartell i els actes

Per 27 de juliol de 2024 a les 17:00 0 471 Visites

Se celebra del 16 al 20 d’agost i també s’ha anunciat que el pregoner serà el gelidenc Sergi Oliva, destacat tècnic assistent a la NBA i membre dels Bastoners

L’Ajuntament de Gelida ha presentat aquest divendres a la tarda el Programa de la Festa Major -el llibre anual amb escrits i fotografies-, el cartell i les activitats. La portada i el cartell de la festa han estat dissenyats per Mª Teresa Romero Martínez.

La regidora de Cultura, Maria Rigau, ha destacat la importància del Programa de la Festa Major, el llibre anual ple d’escrits i fotografies de veïns i d’entitats sobre temes molt variats. Ha fet un agraïment per la col·laboració en la seva creació, al consell de redacció, i especialment aquells que han contribuït amb articles. El Programa ja es pot adquirir per un preu de 10 euros.

La Festa Major se celebrarà del 16 al 20 d’agost. La Comissió de Festes ha explicat els actes. Entre els actes previs hi ha la tradicional Nit de Músics de Gelida al Castell, el dimecres 14 d’agost a les 21h. Dijous, campionat local de pesca fluvial i partit de futbol 7.

El divendres arrencarà la festa amb el 33è Flash de Festa Major, la Barraka Diàbolica, tronada a la plaça de l’Església, sopar de la Ràdio, concert amb Duet Esquitx, caseta andalusa i empalmada de la Ràdio.

El pregoner d’enguany és el gelidenc Sergi Oliva Valls, destacat Assistant General Manager de la NBA i membre dels Bastoners de Gelida. Serà el dissabte 17 a les 20.30h. Prèviament, vermut popular i cercavila de Festa Major. Posteriorment, brindis, havaneres, concert amb Femme Versions i música amb DJ Jangar.

El diumenge hi haurà matines amb Tukats de Gelida, torneig d’escacs, ofici solemne en honor a Sant Roc, titelles i taller: la veritat de les princeses, ball vermut, concentració i actuació de les colles castelleres, ball de tarda, correfocs, lectura dels versots, ball de nit i festa de l’Assemblea de Joves. El dilluns hi ha previst missa, gimcanes, la Barraka Diàbolica, concert i ball de gala.

L’últim dia, el dimarts, més Barraka Diàbolica, espectacle infantil i sardanes. Tancaran la Festa Major el castell de focs, si la meteorologia ho permet, i una obra de teatre.

Aquí es pot consultar la programació completa de la Festa Major de Gelida.

Fotografies: Presentació de la Festa Major de Gelida [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Gelida