Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia Martorell Educa 360

Obertes les inscripcions al Martorell Educa 360

Per 5 d'agost de 2024 a les 7:00 0 325 Visites

Es tracta d’un programa que inclou una àmplia oferta d’activitats esportives, culturals i educatives gratuïtes per a infants i adolescents

Les inscripcions per participar en les activitats extraescolars educatives, universals i gratuïtes del programa Martorell Educa 360 per al curs 2024-25 ja es poden fer a través d’aquest enllaç o en qualsevol Oficina d’Atenció al Ciutadà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

El programa inclou una àmplia oferta d’activitats esportives, culturals i educatives per a infants i adolescents d’entre 3 i 12 anys. El curs, tant si correspon a l’àmbit d’Esport Educatiu com al de Cultura i Arts Educatives, començarà l’1 d’octubre i acabarà el 5 de juny, en horari de dilluns a dijous de 16.30 a 18h a les diferents escoles, amb l’excepció del Col·legi La Mercè, on les activitats són de 17 a 18.30h. A més, els alumnes de cicle superior, és a dir, 5è i 6è, també poden practicar diferents modalitats esportives en una segona franja, de 18 a 19h.

Pel que fa a les activitats d’Esport Educatiu, els alumnes poden escollir entre activitats relacionades amb la psicomotricitat (educació infantil), la iniciació esportiva (cicle inicial d’educació primària), el multiesport (cicle mitjà i superior de primària) o gaudir d’una modalitat esportiva concreta (alumnes de primària) a escollir entre futbol, futbol sala, bàsquet, vòlei, handbol, dansa urbana i gimnàstica artística.

L’àmbit de Cultura i Arts Educatives inclouen cinc àmbits: arts plàstiques, música, teatre, arts visuals i literatura. Els infants de cicle mitjà i superior de primària poden triar entre Aprenent d’Artistes (projectes artístics multidisciplinars amb tallers) o escollir una disciplina artística concreta amb els Tallers d’Artistes amb arts visuals, plàstiques, escèniques, musicals o narratives.

La novetat d’enguany és l’activitat Expressa’t Crea. Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament, ha explicat que està “dirigit als alumnes d’I5 per ampliar les competències creatives mitjançant el joc, l’expressió corporal, la música i el joc dramàtic. Pretenem donar una oportunitat per a que els més petits desenvolupin la creativitat a través de diverses formes d’expressió artística”.

Fotografia: Una de les activitats del Martorell Educa 360 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat