Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia presentacio Ruta de la Tapa Sant Andreu

Sant Andreu torna a organitzar la Ruta de la Tapa durant la Festa Major

Per 6 d'agost de 2024 a les 7:00 0 258 Visites

Un total de 22 establiments de restauració de la ciutat oferiran 20 tapes salades i 9 tapes dolces el 30 i 31 d’agost i l’1 de setembre

L’Ajuntament de Sant Andreu tornarà a organitzar la Ruta de la Tapa coincidint amb la celebració de la Festa Major. Enguany, 22 establiments de restauració de la ciutat oferiran una selecció de 20 tapes salades i 9 tapes dolces. Els horaris són divendres 30 d’agost de 18 a 21h, dissabte 31 d’agost i diumenge 1 de setembre de 12 a 14h i de 18 a 21h.

El preu de la tapa i la beguda serà de 4 euros i tothom qui les provi podrà votar per la seva tapa preferida a la web rutadelatapasab.cat. Les votacions s’obriran a l’inici de la Ruta de la Tapa i s’allargaran fins al 6 de setembre a les 14h. Uns dies abans, la pàgina web estarà operativa per mostrar els locals i les tapes participants en l’edició. La novetat d’enguany és que es podrà visualitzar el barri al qual pertany cada establiment, que estaran geolocalitzats per facilitar a la gent de dins i de fora de la ciutat la participació en la ruta.

L’establiment guanyador de la categoria de tapa salada i el de tapa dolça rebran com a premi la instal·lació d’una lona publicitària a la plaça Federico García Lorca valorada per més de 700 euros. A més, d’entre tots els participants en la votació se sortejaran dues degustacions especials per a dues persones en cadascun dels establiments guanyadors. El sorteig serà el 16 de setembre, coincidint amb l’entrega de premis als restauradors.

La presentació de la Ruta de la Tapa s’ha fet el divendres 26 de juliol. El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Miquel Àngel Abril, ha destacat l’impacte d’aquesta iniciativa per donar un impuls a la restauració local i ha desitjat que aquesta edició sigui “un èxit de participació per gaudir de les propostes gastronòmiques de Sant Andreu”.

Fotografia: Presentació de la Ruta de la Tapa de Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email