Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia Festa Major Sant Esteve 2024

La Festa Major de Sant Esteve, en imatges

Per 30 de juliol de 2024 a les 7:00 0 261 Visites

El pregó de Pep Plaza, l’espectacle de Cadells de Drac, la baixada d’andròmines i la cloenda amb els espectacles ‘Ànima’ i ‘Flotados’, entre els actes més destacats

La Festa Major de Sant Esteve s’ha celebrat del 25 al 28 de juliol. Entre les novetats hi ha que el pregó ha baixat del balcó i s’ha traslladat davant de l’Ajuntament amb un espectacle amb l’actor i humorista Pep Plaza i que s’ha recuperat la baixada d’andròmines. La programació d’enguany tampoc s’ha oblidat dels clàssics i de les activitats tradicionals.

A més, s’ha celebrat el 5è Concurs de Carrers i Balcó o Portal engalanats. El carrer Anselm Clavé, amb ‘El camp de les oliveres’ ha estat el guanyador, mentre que el carrer Vinya del Forn amb ‘Que soni la Festa Major per homenatjar a la musicoterapeuta sesrovirenca, Serafina Poch, ha rebut una menció especial. D’altra banda, ha guanyat el Portal Martorell, 5, amb ‘La Pitufàbrica de Chupa Chups’.

Pel que fa als premis de la baixada d’andròmines, el podi ha estat per Kylua, Església sobre rodes i Fórmula Team.

Els espectacles de llum, so i pirotècnia ‘Ànima’ i el premiat d’arts escèniques, llum, música i malabarismes ‘Flotados’ de la Cia. David Moreno i Cristina Calleja han estat la cloenda d’una Festa Major molt participativa.

Des de La Bústia fem un recull d’imatges de la Festa Major de Sant Esteve:

Fotografies: La Festa Major de Sant Esteve [Aj / La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: