Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia detencio Mossos

Detingudes dues dones per estafes amb targetes de crèdit de les persones que cuidaven a Sant Andreu i Abrera

Per 31 de juliol de 2024 a les 12:00 0 364 Visites

Les presumptes autores tenen 60 i 56 anys i havien fet reintegraments del banc amb un valor total de 1.700 euros

Agents dels Mossos de la Unitat de d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut el divendres 26 de juliol dues dones de 60 i 56 anys que aprofitaven la seva condició com a cuidadores de persones vulnerables per sostreure la targeta de crèdit de les víctimes i fer extraccions bancàries.

En el primer dels fets, la presumpta autora de 60 anys va fer un reintegrament per valor de 800 euros en una entitat bancària d’Abrera i en el segon fet, l’arrestada de 56 anys va fer quatre reintegraments amb un valor total de 900 euros en una entitat bancària de Sant Andreu.

En ambdós fets, les detingudes van ser gravades per les càmeres de seguretat de les entitats bancàries en les quals van fer les extraccions, fet que va permetre als investigadors identificar-les com a presumptes autores dels delictes d’estafa.

Les presumptes autores van accedir als domicilis de les víctimes utilitzant les claus que tenien com a cuidadores i van sostreure les targetes bancàries de les víctimes, amb les quals posteriorment van fer els reintegraments.

Les arrestades van passar disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell.

Fotografia: Les detencions s’han fet el divendres 26 de juliol [Arxiu Mossos]

Print Friendly, PDF & Email