Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia Aplec dels Angels Castellvi 2023

Castellví celebra l’aplec dels Àngels aquest dissabte

Per 1 d'agost de 2024 a les 11:00 0 175 Visites

L’activitat arriba a la 67a edició i és tota una tradició estival al municipi i s’estrena un ‘photocall’

L’aplec dels Àngels és una tradició a l’inici d’agost al barri dels Àngels, un dels nuclis històrics de Castellví. És aquest dissabte dia 3, començarà a les 19h amb la missa, amb l’acompanyament musical de Joan Miró a l’orgue i durant la qual es cantaran els Goigs a la Mare de Déu dels Àngels. També hi haurà una activitat infantil de presentació d’ofrenes a la Mare de Déu i els assistents rebran un ramet d’espígol. En sortir de missa, el gegantó de Castellví, Mossèn Ramon, farà una ballada.

Tot seguit, començarà la part més lúdica. Aquest any s’estrena un ‘photocall’. Es farà una rifa d’obsequis, la trencada d’olla i es podrà adquirir el càntir commemoratiu de l’aplec d’enguany, que cada any hi ha un model diferent per col·leccionar.

A les 21h es farà el sopar de germanor a la fresca. Cadascú porta el seu menjar i es posaran taules i cadires. Per participar-hi, cal apuntar-se fins l’1 d’agost amb el 638.988.543 (Maria). Durant el sopar, es projectaran fotografies històriques de l’aplec. La vetllada clourà amb una sessió de karaoke. La festa està organitzada per la parròquia de Sant Miquel amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Fotografia: Una imatge de l’aplec del 2023 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: