Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia tren vandalitzat Martorell

Actualització: Un xoc frontal de 3 vehicles a la C-55 amb 5 ferits, un escorcoll per drogues i actes vandàlics a trens i llums

Per 7 d'agost de 2024 a les 7:00 0 1312 Visites

L’accident de trànsit ha estat al terme d’Esparreguera, la intervenció policial a Abrera, els combois afectats per grafitis a Martorell i la il·luminació trencada al camí del castell de Gelida

Un xoc frontal amb tres vehicles implicats a la C-55 a Esparreguera ha deixat cinc ferits, un de gravetat, a la matinada d’aquest diumenge. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 02.22h al quilòmetre 8,5 d’aquesta carretera, entre Abrera i Monistrol de Montserrat, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Bombers s’han desplaçat a la zona amb sis dotacions, mentre que el SEM ha mobilitzat sis ambulàncies i ha traslladat els cinc afectats a diversos hospitals: dos ferits, en estat greu i menys greu, respectivament, a l’Hospital de Bellvitge. Un altre ferit en estat menys greu a l’Hospital Mútua de Terrassa, i els dos últims ferits, en estat lleu, a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

 

Pinten amb grafitis trens a Martorell

El vandalisme amb grafitis a tres trens de l’R4 de Rodalies ha obligat a prestar servei alternatiu per carretera entre Vilafranca del Penedès i Castellbisbal aquest diumenge. L’acte incívic s’ha produït la nit de dissabte a diumenge a Martorell i ha afectat tres dels primers combois de la jornada.

 

Trenquen llums a Gelida

L’Ajuntament de Gelida ha informat que “aquests dies, els llums que il·luminen el camí del castell han estat novament objecte d’actes vandàlics totalment inacceptables. Denunciem enèrgicament aquests actes, que no aporten res positiu i representen un cost important per a l’ajuntament i, en definitiva, per als veïns i veïnes”.

Alhora, han lamentat “profundament aquesta situació” i han anunciat que “de cara al concert dels Músics de Gelida al Castell, farem tot el possible per garantir que hi hagi un enllumenat adequat que il·lumini i senyalitzi el camí de manera segura”.

 

Detencions per tràfic de drogues amb un escorcoll a Abrera

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut vuit persones a Barcelona acusades de traficar amb haixix i marihuana a nivell internacional. Durant la investigació s’han fet quatre escorcolls a Barcelona i un altre a Abrera.

Els detinguts tenien la base a Barcelona i distribuïen la droga en paquets a diferents punts d’Europa, principalment a França, a través de correu postal. Tots els detinguts són de nacionalitat francesa i acumulen un total de disset antecedents per fets similars. S’han intervingut 53 quilos de marihuana, 64 d’haixix, 3 de llaminadures de THC, sis armes de foc i més de 20.600 euros en efectiu. També 7 balances de precisió, 30 telèfons mòbils, 3 balises GPS i un inhibidor de freqüències.

Fotografia: Un dels trens vandalitzats amb grafitis a l’R4 de Rodalies [Renfe] / Llums trencades a Gelida [Aj]

Print Friendly, PDF & Email