Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia Rosalia i Lisa

Les novetats de Rosalía: una filtració i una beca de cant flamenc

Per 9 d'agost de 2024 a les 7:00 0 274 Visites

És l’avançament d’una nova cançó entre l’artista sesrovirenca i la cantant de K-pop Lisa, i la dotació per a l’estudiant seleccionat serà de 15.000 euros

Rosalía ha filtrat aquest dimarts, a través de les xarxes socials, un breu avançament d’una nova cançó. Ho ha fet en una connexió en directe a Instagram de matinada amb milers d’espectadors, en la qual s’han pogut escoltar uns trenta segons d’un treball inèdit del qual no es coneix encara el nom ni la data de publicació. “Fins aquí puc arribar, és tot el que puc ensenyar avui”, ha dit la cantant sesrovirenca.

Hores després del directe s’ha confirmat una col·laboració de Rosalía amb la popular cantant de la banda de K-pop Blackpink, Lisa, que es titularà ‘New Woman’. En una publicació a Instagram, la cantant tailandesa ha compartit la portada del tema on hi apareixen les dues artistes. El tema veurà la llum el 16 d’agost.

Fa un any que Rosalía no publica cap tema en solitari, ja que el darrer que va treure va ser ‘Tuya’ el juny del 2023. Uns mesos després va signar el tema conjunt ‘Oral’ amb Björk.

Una beca amb l’Escola Superior de Música de Catalunya

També a principis d’agost s’ha donat a conèixer que l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la cantant sesrovirenca han posat en marxa una beca de cant flamenc per a un estudiant d’aquesta especialitat. La beca està valorada en 15.000 euros i vol que l’alumne seleccionat pugui dedicar-se als estudis musicals sense preocupacions econòmiques. Es tracta d’una iniciativa de Rosalía, que precisament va estudiar aquesta especialitat en aquest centre.

La beca va destinada a un sol estudiant que superi les proves d’accés i compleixi tots els requisits per entrar als estudis de cant flamenc. Segons ha informat l’ESMUC, està dissenyada per cobrir íntegrament la matrícula i ajudar a les despeses de la vida diària a Barcelona i simbolitza el vincle entre talent i formació. La beca es pot sol·licitar fins al 27 d’agost.

Fotografia: Rosalía i Lisa anuncien una col·laboració [Rosalía]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: