Dimecres, 14 agost 2024
  • Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia obres remodelacio carrers Major i Sant Pere Masquefa 5

Masquefa remodela els carrers Major i Sant Pere i el diputat Sergi Vallès visita el final d’obra

Per 14 d'agost de 2024 a les 7:00 0 117 Visites

L’objectiu de l’actuació ha estat millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat, crenat un espai d’ús prioritari per als vianants

Les obres de remodelació dels carrers Major i Sant Pere de Masquefa han finalitzat. L’objectiu de l’actuació ha estat millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat, creant un espai d’ús prioritari per als vianants. El projecte ha tingut un cost total d’1.785.810,82 euros, dels quals 547.351,02 euros han estat finançats per la Diputació de Barcelona, i ha estat executat per l’empresa CIC3 Obres i Serveis, S.L.

L’alcalde, Roger Vàzquez, i el diputat d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona, Sergi Vallès, han visitat el final d’obra el dimecres 31 de juliol. En l’acte també han estat presents el primer tinent d’alcalde, Daniel Gutiérrez, així com diversos regidors i personal tècnic municipal i de la Diputació de Barcelona.

Vàzquez ha expressat la seva satisfacció per una actuació que “reforça el caràcter del poble i s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de diverses experiències i lideratges”.

Per la seva banda, Vallès ha destacat que aquesta “és una obra magnífica que demostra el compromís de la Diputació de Barcelona amb els municipis, ajudant a transformar espais centrals com aquest a Masquefa”.

L’actuació ha inclòs la reordenació de l’espai urbà, una àrea de gran concentració social i comercial. S’ha construït un vial de plataforma única per pacificar el trànsit, s’han ordenat els espais de càrrega i descàrrega, s’ha plantat verd urbà i s’han creat zones d’estada.

Les obres també han comportat la substitució de la xarxa d’aigua potable, el soterrament de les xarxes elèctrica i de telèfon, la instal·lació d’un nou enllumenat públic i la millora de la senyalització vertical i horitzontal.

Fotografies: Visita de final d’obra dels carrers Major i Sant Pere de Masquefa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, Masquefa