Dimecres, 28 agost 2024
  • Dimecres, 28 agost 2024
La Bustia accident Martorell 19 agost

Accidents, un cotxe immobilitzat, un detingut i un incendi, els últims successos

Per 26 d'agost de 2024 a les 7:00 0 1753 Visites

A Martorell, un vehicle ha col·lidit amb una jardinera i el conductor d’un ciclomotor ha resultat ferit, mentre que a Sant Andreu l’arrestat és per un robatori amb violència i el foc ha estat en un habitatge

 

Un detingut a Sant Andreu

La Guàrdia Civil ha detingut el dijous 22 d’agost a Sant Andreu un home de 28 anys per un robatori amb violència a un altre de 79. Els fets van tenir lloc as voltants de la Comandància de la Guàrdia Civil, quan uns vianants que van ser testimonis del robatori van alertar els agents que hi havia a la porta de la comandància assenyalant el responsable. Aquests van interceptar el lladre ràpidament quan fugia en direcció a l’estació dels Ferrocarrils mentre es treia part de la roba que duia.

Durant l’escorcoll de l’arrestat, que va oferir una forta resistència, els agents van localitzar la cartera de la víctima que, molt nerviós, va ser traslladat a un centre sanitari per comprovar el seu estat de salut.

 

Accidents a Martorell

El divendres 23 d’agost un vehicle va col·lidir amb una jardinera de la Rambla Pep Ventura de Martorell. Tot seguit, va fugir del lloc de l’accident. Els agents de la Policia Local van fer seguiment d’una taca de líquid refrigerant que va anar deixant el vehicle accidentat fins a aaconseguir localitzar-lo. El conductor del vehicle va donar positiu en les proves d’alcoholèmia, motiu pel qual es van instruir diligències per delicte contra la seguretat viària.

El dilluns 19 d’agost es va produir un accident de trànsit a l’avinguda Congost de Martorell. El conductor d’un ciclomotor va resultar ferit greu i va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Bellvitge. Els agents van tallar la circulació en sentit Lleida durant una hora aproximadament.

 

Incendi a Sant Andreu

El dissabte 17 d’agost al vespre es va declarar un incendi a un habitatge a la Solana, a Sant Andreu. La ràpida actuació dels serveis d’emergència va fer que tot quedés en un ensurt. Només es van haver d’atendre dues persones de forma lleu per inhalació de fum. La resta de famílies del bloc van poder tornar als seus pisos quan la situació es va normalitzar.

 

Immobilitzen un vehicle a Martorell

El dissabte 27 de juliol, agents de la Policia Local de Martorell van aturar un vehicle que circulava de forma erràtica. Una vegada van comprovar que el conductor mostrava símptomes d’embriaguesa, el van sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. Va donar un resultat de 0,81 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat i, a conseqüència d’aquest, els agents van immobilitzar el vehicle i el conductor va restar investigat per un delicte contra la seguretat viària.

 

Aquest és un repàs dels successos destacats dels últims dies registrats i informats a la redacció.

Fotografia de portada: Accident a l’avinguda Congost de Martorell [Policia Local de Martorell]

Print Friendly, PDF & Email