Dimecres, 28 agost 2024
  • Dimecres, 28 agost 2024
La Bustia Morales Valera i Marques a Paris

Jordi Morales, Álvaro Valera i Núria Marquès ja són a París per participar en els Jocs Paralímpics

Per 27 d'agost de 2024 a les 7:00 0 262 Visites

Castellví anima els veïns a seguir les proves de Marquès des del Bar del Centre Social

Jordi Morales i Álvaro Valera, palistes del CETT Esparreguera, i Núria Marquès, nedadora castellvinenca, ja són a París, on se celebren els Jocs Paralímpics del 28 d’agost al 8 de setembre. Pels dos primers són els seus setens jocs, mentre que per a Marquès serà la seva tercera participació.

Tots tres debuten aquest dijous 29 d’agost. L’esparreguerí i veí de Sant Andreu, Morales, i l’andalús, que a més és l’abanderat d’Espanya, Valera, comencen amb la prova de dobles en la ronda de vuitens de final. Si guanyen, continuaran en la competició. El 2 de setembre serà el torn de les proves d’individual, on també començaran en la ronda de vuitens.

Per la seva banda, Marquès nedarà en 400m lliures (29 d’agost) 100m braça (30 d’agost), 100m esquena (3 de setembre) i 200m estils (5 de setembre).

Des de l’Ajuntament de Castellví han anunciat que tothom qui vulgui pot fer un seguiment en directe de les proves en què participa la nedadora castellvinenca al Bar del Centre Social de l’avinguda Mare de Déu de Montserrat. A mesura que avanci la competició s’aniran detallant els horaris de les classificatòries i, eventualment, de les finals.

Álvaro Valera és l’abanderat de l’equip paralímpic espanyol a París.

Fotografies: Jordi Morales, Álvaro Valera i Núria Marquès a París [Jordi Morales / Álvaro Valera / Núria Marquès]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: