• Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia Laia Martret

Repassem l’actualitat i l’inici de temporada dels futbolistes del territori

Per 13 de setembre de 2024 a les 17:00 0 152 Visites

Laia Martret està disputant el Campionat del Món femení, mentre que jugadors com Eric Garcia, Gerard Martín, Antoniu Roca, Raúl Moro, Ilias Akchomach, Jana Fernández, Pau Fernández i Iago Índias ja han començat la temporada amb els seus clubs

Laia Martret, al Campionat del Món femení

La martorellenca Laia Martret es troba a Colòmbia disputant el Campionat del Món femení sub-20 amb la selecció espanyola. El conjunt que entrena Sonia Bermúdez juga aquest diumenge 15 de setembre els quarts de final contra el Japó.

Eric Garcia torna al Barça

Després d’una temporada al Girona, el martorellenc Eric Garcia ha tornat al Barça i ja ha tingut minuts amb el conjunt blaugrana contra el València, l’Athletic Club i el Real Valladolid. Precisament aquest diumenge 15 de setembre, Garcia s’enfrontarà al seu exequip.

Gerard Martín debuta amb victòria en partit oficial amb el Barça

El santandreuenc Gerard Martín ha debutat en un partit oficial amb el Barça. Ho ha fet en la victòria per 1-2 contra el València en el primer partit de Lliga del conjunt blaugrana. Posteriorment, contra l’Athletic Club i el Rayo Vallecano també ha tingut minuts, mentre que ha format part de la convocatòria contra el Real Valladolid.

Antoniu Roca ha debutat a la Lliga amb el RCD Espanyol

El martorellenc Antoniu Roca, que ja va debutar la temporada passada amb el primer equip de l’Espanyol a Segona Divisió, ha jugat els seus primers minuts a Primera. Ho ha fet contra el Real Valladolid en el primer partit de la temporada.

Raúl Moro marca el primer gol de la temporada

Després d’aconseguir l’ascens amb el Real Valladolid i signar la seva continuïtat fins al 2028, Raúl Moro i el seu equip han jugat els primers partits de la temporada a Primera Divisió. En la primera jornada, l’abrerenc va fer el gol de la victòria contra l’Espanyol. Amb 4 punts després de 4 partits jugats, el Valladolid és 15è a la classificació.

Ilias Akhomach continua al Villarreal CF

El martorellenc Ilias Akhomach continua aquesta temporada al Villarreal CF. L’equip ha tingut un bon inici de Lliga i se situa quart a la classificació amb 8 punts després de la disputa de les primeres quatre jornades.

Jana Fernández, titular en el primer partit

La sesrovirenca Jana Fernández ha estat titular en el primer partit de la temporada del Barça femení contra el Deportivo, que ha acabat amb victòria culé per 0-3. Aquest divendres a les 20h les blaugranes juguen el primer partit al Johan Cruyff contra la Real Societat.

Pau Fernández comença la temporada amb el CE Sabadell

El sesrovirenc Pau Fernández, que ha fet el salt al primer equip del CE Sabadell aquesta temporada, ha començat la Lliga amb un empat a 0 contra el Torrent i una victòria per 2-0 contra l’Espanyol B.