Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia gegants Sant Esteve

Sant Esteve presenta ‘La Ballaruga’

Per 2 de setembre de 2024 a les 12:00 0 880 Visites

És la primera Festa de la Cultura Popular i Tradicional Catalana que se celebra els dies 7 i 8 de setembre amb la participació de grups locals de cultura popular i de colles del territori

Sant Esteve celebra aquest cap de setmana, els dies 7 i 8 de setembre, la 1a Festa de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, que rep per nom ‘La Ballaruga’. La programació inclou una cercavila, sardanes, ball i activitats infantils. Hi participen els grups locals de la colla gegantera, la Pregafocs i els dansaires del Ball de Garlandes. També els Bastoners de Masquefa, els Falcons de Piera i la Cobla Vila d’Olesa.

La festa comença el dissabte a la tarda a la plaça Xic Mateu amb activitats infantils com xocolatada i un espectacle de la companyia La Tresca i La Verdesca. A continuació, ball amb la banda vallesana La Troupe a la plaça del Doctor Tarrés.

En la jornada de diumenge, la cultura popular és la protagonista amb una cercavila amb la participació de la Colla Gegantera de Sant Esteve, els Bastoners de Masquefa, la Pregafocs dels Cadells de Drac i el Grup de Dansaires del Ball de Garlandes de Sant Esteve. En acabar actuaran els Falcons de Piera.

La ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa posarà el punt i final a ‘La Ballaruga‘.

Fotografia: La Colla Gegantera de Sant Esteve estarà present a ‘La Ballaruga’ [Colla Gegantera de Sant Esteve]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: