Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia cotxe fugit Martorell 2

Un incendi, la picada d’un escorpí i intervencions policials a Martorell, els últims succesos destacats

Per 2 de setembre de 2024 a les 21:00 0 635 Visites

Aquest cap de setmana també s’han registrat diversos accidents i s’han detingut cinc persones durant la Festa Major de Sant Andreu

La Policia Local de Martorell ha fet dues actuacions destacades en els darrers dies. Després d’una inspecció administrativa en una botiga de la població, ha precintat l’establiment per carències higiènic-sanitàries i administratives.

En un altre succés, en un control dels Mossos d’Esquadra, un vehicle es va donar la fugida. Els agents van utilitzar elements punxants per evitar-la, però el vehicle, tot i haver punxat dues rodes, va marxar. Més tard, la Policia Local va rebre la trucada d’un veí que informava que una persona estava sostraient les rodes d’un vehicle que hi havia estacionat al carrer. Els agents el van enxampar i van esbrinar que es tractava del conductor del vehicle que havia fugit. Des del cos policial creuen que intentava sostreure les rodes per posar-les al seu cotxe.

 

Altres successos del cap de setmana

El dissabte 31 d’agost a Sant Andreu han cremat uns 500m2 de massa arbrada al camí de Can Sunyer amb carrer del Metall. Els Bombers han rebut l’avís a les 16.22h i han treballat amb quatre dotacions fins donar-lo per extingit a les 18.03h.

El mateix dia 31 a Collbató, un petit escorpí ha picat a una dona mentre feia escalada a la via Núria, a Miranda de Santa Magdalena. La dona es trobava en un lloc accessible i acompanyada una vegada han arribat els cossos d’emergència, que després d’atendre-la li han donat l’alta in situ.

Aquest cap de setmana s’han registrat diversos accidents.

A Sant Andreu s’han detingut cinc persones durant la Festa Major.

Fotografies: Cotxe fugit i establiment precintat a Martorell [Policia Local de Martorell]

Print Friendly, PDF & Email