Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia Cupra Terramar 5

Cupra presenta el Terramar durant la Copa Amèrica de vela

Per 4 de setembre de 2024 a les 7:00 0 217 Visites

La firma espera que aquest nou model, que surt a la venda l’últim trimestre d’aquest any, “continuï impulsant l’èxit” de la companyia i els seus resultats financers

Cupra ha aprofitat la Copa Amèrica de vela que s’està celebrant a Barcelona per estrenar el Terramar, un SUV esportiu que es veurà pels carrers a partir del novembre. La presentació ha estat aquest dimarts a l’IMAX del Port Vell davant més de 400 persones.

El cotxe es vendrà a partir de 38.500 euros i estarà disponible en tres tecnologies diferents: gasolina, híbrid i híbrid endollable. Serà l’últim SUV de la marca que estarà disponible amb motor de gasolina.

La firma ha llançat una edició limitada del Terramar amb un disseny fet per a la Copa Amèrica, incorporant el logo en un lateral, per exemple. D’aquest només se’n fabricaran 1.337 unitats.

El CEO de Cupra, Wayne Griffiths, ha dit que el Terramar arriba en un any “increïblement significatiu” per a Cupra, que també ha llançat recentment els renovats Formentor i León. La firma espera que el nou model “continuï impulsant l’èxit” de la companyia i els seus resultats financers.

Preguntat per les declaracions d’aquest dilluns del CEO del grup Volkswagen, Oliver Blume, que obria la porta al tancament de fàbriques a Alemanya, Griffiths ha assegurat que no li preocupa. “A mi em preocupa la meva fàbrica de Martorell, això és la meva preocupació més gran. I també que el cotxe elèctric arrenqui a Espanya”.

A l’estrena del Terramar hi ha assistit el president del Parlament, Josep Rull; i el conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper. També s’hi ha pogut veure diverses personalitats del món econòmic, entre elles el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; o l’exconseller Roger Torrent.

Fotografies: Presentació del Cupra Terramar [Seat / ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: