Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia cadira Joelette Olesa

Olesa reprèn les sortides amb la cadira Joëlette

Per 6 de setembre de 2024 a les 18:00 0 187 Visites

Estan destinades a persones amb diversitat funcional i amb l’objectiu que puguin fer rutes per l’entorn natural

L’Ajuntament d’Olesa ha reprès les sortides inclusives per a persones amb diversitat funcional gràcies a la cadira Joëlette que va adquirir a finals de 2015. Des d’aleshores s’han organitzat una quarantena de sortides que tenen com a objectiu que persones amb diversitat funcional puguin fer rutes per l’entorn natural.

Per fer possible aquestes sortides, es disposa d’una borsa d’una quarantena de voluntaris. Pot ser-ho tothom qui vulgui i que estigui habituat a caminar per la muntanya. Les persones interessades poden adreçar-se al Departament de Gestió de l’Espai Públic i Equipaments, enviar un correu electrònic a rutes@olesademontserrat.cat o apuntar-se a través d’aquest enllaç.

Els interessats en ser usuaris de la cadira Joëlette es poden posar en contacte amb el Departament de Serveis Socials. Actualment, fan ús del servei una desena de persones.

A banda de les rutes que s’organitzen de forma periòdica, també es va servir en esdeveniments com la Cursa del Foc o l’Oli Trail. A més, enguany la cadira s’utilitzarà també durant la cursa de ciclisme Portal Attack que se celebre a l’octubre.

A partir d’aquesta tardor, amb la finalitat de donar-la a conèixer, el consistori farà una exposició itinerant amb aquesta cadira pels diferents equipaments municipals.

Fotografia: Una sortida amb la cadira Joëlette [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat