Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia Festa Raim Masquefa

Masquefa es prepara per la tradicional Festa del Raïm

Per 8 de setembre de 2024 a les 7:00 0 235 Visites

Se celebra el dissabte 14 setembre i el programa compta amb la Fira de Tastets, activitats infantils, música, el Concurs de Tastavins i la Trapitjada popular de raïm

Masquefa celebra el dissabte 14 de setembre la Festa del Raïm, organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Masquefa Comerç. Es tracta d’una festa que homenatja el món de la vinya i el camp.

Durant la jornada es podrà gaudir de la Fira de Tastets, amb vins i caves, restauració, pastisseries i embotits. Serà de 12 a 15h i de 17 a 23h a la plaça Josep M. Vila (de l’Estació). A més, al Casal d’Avis es podrà visitar, durant tot el dia, una exposició d’art local amb pintures, dibuixos i escultures. Tant al matí com a la tarda també hi haurà una demostració en directe de com s’elaboren aiguardents i destil·lats amb degustacions per al públic.

Per als més petits també hi haurà activitats com un espectacle teatral i gimcana amb La Petra, un taller de fusta i la possibilitat de maquillar-se amb temàtica de vinya i raïm i, fins i tot, submegir-se en una fondue de xocolata amb raïm.

Una altra part destacada de la festa serà la música, ja que hi haurà actuacions durant tot el dia amb artistes com Ibeth Music, Pepper and Soul, Fredyarmonica Band & Al Sánchez i Alricokoco.

Un any més tampoc faltarà el Concurs de Tastavins i la Trepitjada popular de raïm, precedida per una cercavila amb la Xaranga Pujats de To.

L’alcalde Roger Vàzquez ha comentat que “arriba una nova edició de la Festa del Raïm: una de les festes més arrelades a Masquefa, que els masquefins ens sentim molt nostra i que, a més a més, recorda què i qui som com a vila”. També ha fet una crida a participar d’un programa “ple de tradició i diversió, per a tots els gustos i públics, que honra la nostra història, el nostre present i el nostre futur relacionats amb la vinya”.

Fotografia: La Festa del Raïm de Masquefa l’any passat [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Masquefa