Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia tempesta 7 setembre ADF Esparreguera 4

Incidències per la tempesta, dos incendis i tres accidents, els successos destacats del cap de setmana

Per 9 de setembre de 2024 a les 17:00 0 340 Visites

Les fortes pluges han afectat sobretot a Abrera, Masquefa i Olesa, mentre que a Esparreguera i Collbató s’han registrat un incendi d’un habitatge i d’un quadre elèctric, respectivament, i a Martorell, Esparreguera i Abrera tres accidents

A Esparreguera, aquest diumenge 8 de setembre a les 12.55h s’ha registrat un incendi en un habitatge de quatre plantes del carrer del Roure. Ha cremat la cuina del segon pis i han estat ateses quatre persones, una d’elles amb un atac d’angoixa. Cap dels afectats ha volgut ser traslladat a cap centre sanitari.

A Collbató, el mateix diumenge a les 7.22h ha cremat el quadre elèctric del pàrquing d’una casa del passeig de la Cerdanya. Dos turismes han estat afectats per les flames i cap persona ha resultat ferida.

A Martorell, el dissabte 7 de setembre s’ha registrat una fuita d’aigua a la plaça de la Mare Caterina Coromina.

 

Tres accidents amb ferits lleus

A Martorell, el dia 7 a les 21.29h s’ha registrat un accident a l’A2 al quilòmetre 586 en direcció Lleida. En una sortida de via d’un turisme, una persona ha resultat il·lesa.

A Esparreguera, el mateix dia 7, una sortida de via al quilòmetre 3 de la carretera C-1414 ha deixat un ferit lleu que no ha necessitat ser traslladat a cap hospital.

A Abrera, el dia 8 a la 1.16h s’ha produït un accident amb un cotxe bolcat a la BV-1201 en sentit Olesa. També ha estat una sortida de via d’un turisme i una persona ha estat atesa per ferides lleus.

 

Incidències per la tempesta

Pel que fa a les fortes pluges del cap de setmana, els Bombers han retirat a les 14.21h un arbre que havia caigut sobre un tendal i una línia de baixa tensió a l’avinguda Moreneta d’Abrera.

A Masquefa, també el dissabte a les 2.47h han rescatat un home que havia quedat bloquejat a la riera, prop de la urbanització de Can Parellada. Es trobava fora del seu vehicle, que havia quedat embarrancat. Els Bombers l’han ajudat a agafar les seves pertinences del cotxe i a travessar la riera fins dur-lo a un lloc segur.

L’ADF d’Esparreguera també ha actuat en diverents incidents.

La forta tempesta elèctrica ha deixat altres incidències a Olesa i Masquefa.

Fotografia: L’ADF d’Esparreguera treballant en els episodis de tempesta [ADF Esparreguera]

Print Friendly, PDF & Email