Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia Alex Susanna Proa

Surt a la venda ‘L’any més inesperat’, el dietari pòstum del gelidenc Àlex Susanna

Per 10 de setembre de 2024 a les 7:00 0 251 Visites

Aquest dimarts 10 de setembre se celebra un acte d’homenatge al Castell de Gelida

Edicions Proa ha publicat ‘L’any més inesperat‘, el dietari pòstum de l’escriptor i gestor cultural gelidenc Àlex Susanna. Es tracta de la culminació del cicle narratiu memorialístic de l’autor i surt a la venda aquest dimarts 10 de setembre. El proper mes d’octubre està previst un acte d’homenatge a l’autor a Barcelona, mentre que Gelida ho fa aquest mateix dimarts a les 19h des del Castell.

Susanna, que va morir el passat 27 de juliol a causa d’un càncer, va estar treballant fins pocs dies abans en aquest nou dietari, que va deixar llest per publicar.

Una lectura, un concert, un projecte artístic a Shanghai, un parell de desencontres personals sonats, el goig d’una caminada pel Matarranya o pels boscos de la vall de Ribes, una taula amb bona companyia o una trobada casual i estimulant obren un ventall temàtic ric en un llibre que tanca aquest quadríptic o cicle narratiu que comença amb ‘Paisatge amb figures‘ (2019), continua amb ‘El món en suspens‘ (2022) i ‘La dansa dels dies‘ (2024) i conclou amb ‘L’any més inesperat’, que també inclou la vivència dels inicis de la malaltia.

 

Gelida ret homenatge a Àlex Susanna amb un acte al Castell.

Mor el gelidenc Àlex Susanna, poeta, gestor cultural i president del jurat del Premi Vila de Martorell.

Fotografia: Àlex Susanna [Edicions Proa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Gelida