Dissabte, 14 setembre 2024
  • Dissabte, 14 setembre 2024
La Bustia visita Ramon Espadaler Brians 2 2

El conseller de Justícia visita Brians 2 i remarca el compromís per reforçar la seguretat a les presons

Per 12 de setembre de 2024 a les 7:00 0 198 Visites

Ramon Espadaler ha agraït la tasca dels treballadors i s’ha reunit amb l’equip directiu del centre pocs dies després del suïcidi d’una presa a Brians 1

El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, ha visitat aquest dimarts el centre penitenciari Brians 2 a Sant Esteve. El nou titular de Justícia ha remarcat el compromís per reforçar la seguretat a les presons. Ho ha fet uns dies després de la notícia del suïcidi d’una presa a la seva cel·la de Brians 1.

A banda de subratllar la voluntat d’incrementar la seguretat als centres penitenciaris, Espadaler ha agraït als treballadors la tasca que fan diàriament per “garantir-ne un bon funcionament”.

La visita tenia l’objectiu de “conèixer de primera mà la realitat del centre i copsar les necessitats i propostes dels professionals”, segons ha informat el departament.

Espadaler ha estat acompanyat per l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, i la secretària de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Elena Pérez, entre altres responsables del Departament i de la presó. Durant la seva estada a Brians 2 s’ha reunit amb l’equip directiu i ha visitat les instal·lacions del centre.

Una presa se suïcida a la seva cel·la de Brians 1.

Fotografies: Ramon Espadaler visita Brians 2 [Generalitat / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: