Divendres, 27 setembre 2024
  • Divendres, 27 setembre 2024
La Bustia benvinguda Nuria Marques Castellvi

Benvinguda amb sorpresa: la piscina de Castellví porta el nom de Núria Marquès Soto

Per 14 de setembre de 2024 a les 7:00 0 287 Visites

Els veïns i autoritats del municipi han rebut a la nedadora castellvinenca després guanyar tres medalles i dos diplomes als Jocs Paralímpics de París

La piscina municipal de Castellví porta, des d’aquest divendres 13 de setembre, el nom de Núria Marquès Soto. La nedadora castellvinenca i els veïns han descobert la sorpresa en l’acte de benvinguda que se li ha preparat després de tornar dels Jocs Paralímpics de París amb dues medalles de plata, un bronze i dos diplomes.

L’acte ha començat a l’Ajuntament amb una rebuda institucional. Acompanyada de l’alcalde Adrià Camino, de diferents regidors, la jutgessa de pau i la seva família, Marquès ha signat el Llibre d’Honor i ha rebut un àlbum de fotografies dels seus èxits esportius. L’obsequi ha estat elaborat de forma artesanal pel centre ocupacional de la Fundació Privada Rosella.

Seguidament, la castellvinenca i la comitiva han fet el camí del consistori fins a la piscina. Durant aquest s’ha anat trobant diferents espais dedicats a ella i als Jocs Paralímpics en els quals ha participat. També l’esperaven els entrenadors que l’han acompanyat durant les seves experiències a Río, Tòquio i París. Alhora, tres esportistes que han destacat en les seves disciplines, la jugadora de futbol sala Daniela Secades, la de futbol Sara Palafox i la tiradora amb arc Laura Fernández, l’acompanyaven amb una torxa simbòlica a la mà.

Una vegada al Centre Social, Marquès ha sortit al balcó per saludar a totes les persones que l’esperaven. Des d’allà ha mostrat les tres medalles aconseguides a París i ha explicat la seva experiència. La sorpresa final ha estat la descoberta de la placa que dona nom de Núria Marquès Soto a la piscina d’estiu del municipi.

L’acte de benvinguda ha estat organitzat conjuntament l’Ajuntament de Castellví, l’Escola Mare de Déu de Montserrat, l’Associació de veïns i veïnes del Taió, els Petits Caramellaires de Castellví, els Amics dels Reis de Castellví, el Centre Cultural i Recreatiu, la Fundació Privada Rosella, La 963 i l’APECRO.

Fotografies: Acte de benvinguda de Castellví a Núria Marquès [Aj]

Etiquetes: