Divendres, 4 octubre 2024
  • Divendres, 4 octubre 2024
La Bustia inici temporada Sala 5 Martorell 1

El Sala 5 Martorell vol créixer a Segona Divisió estatal i presenta 72 jugadors repartits en 5 equips

Per 17 de setembre de 2024 a les 18:00 0 229 Visites

El primer equip juga una temporada més a la segona màxima categoria amb l’objectiu d’entrar a play-off d’ascens i el club també té dos juvenils i dos cadets

El Sala 5 Martorell ha presentat el dissabte 14 de setembre al matí al Pavelló Esportiu Municipal els 5 equips per a la temporada 2024-25. En total, el club martorellenc compta amb 72 jugadors.

El primer equip competeix a Segona Divisió estatal i l’entrena Adri Sánchez. Pel que fa als equips de la base, el juvenil A afronta la quarta temporada consecutiva a Divisió d’Honor Nacional i espera igualar o millorar la temporada passada, que va quedar 5è i va jugar la final de la Copa Catalunya. El juvenil B, enguany competeix a Divisió d’Honor catalana. El cadet A milita a Primera Divisió catalana i el cadet B a Segona Divisió catalana.

El president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, ha explicat a La Bústia que l’objectiu d’aquest curs que comença és “continuar creixent com a club, que tothom estigui a gust i continuem gaudint del futbol sala”. Pel que fa al primer equip, “intentar entrar a play-off“. Alhora, ha volgut fer un “agraïment a les famílies, als patrocinadors, col·laboradors i a l’Ajuntament”.

El mateix dia de la presentació, el primer equip ha jugat el penúltim partit de la pretemporada. Ho ha fet contra el Barça Atlètic i el duel ha acabat amb empat a 1. Abans, el juvenil A ha aconseguit la victòria per 6-4 en el seu debut a la Lliga contra l’Industrias Santa Coloma.

El primer partit de lliga del primer equip és aquest dissabte 21 de setembre a Martorell contra el Levante a les 18.30h.

Fotografia: Presentació de la temporada [Sala 5 Martorell / Xavi Velasco]

Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell