Divendres, 4 octubre 2024
  • Divendres, 4 octubre 2024
La Bustia parc taio Castellvi

Castellví presenta les dotze propostes que es poden votar en els pressupostos participatius

Per 15 de setembre de 2024 a les 20:00 0 162 Visites

Del 27 de setembre al 4 d’octubre, la ciutadania pot votar quins projectes prefereix fer realitat

L’Ajuntament de Castellví ha donat a conèixer les dotze iniciatives de millora presentades pel veïnat i entitats en els pressupostos participatius 2024-2025. En la segona fase de la iniciativa, la ciutadania torna a prendre la paraula per marcar quins projectes volen fer realitat. Les votacions començaran el 27 de setembre a la tarda i s’allargaran fins al 4 d’octubre. El pressupost dedicat a fer realitat les que resultin finalistes és de 31.000 euros.

Els projectes que passen a fase de votació són: bústies / biblionius per a l’intercanvi de llibres; rocòdrom amb preses il·luminades ‘ShinyWall’; espai de les arts al costat de l’Escola de Música i Dansa; construcció d’un pipican per a esbarjo dels gossos; instal·lació de jocs infantils a la plaça Comenius; tendals d’ombra en diferents llocs del recinte de la piscina; gandules i gàbies per desar material a la piscina; caseta de fusta per a joc infantil al bosc municipal; arranjament del parc infantil del Taió amb nous jocs; condicionament de la zona verda de l’avinguda Taió i carrer Pi tallat; adequació de l’entorn de la pista de bàsquet de Dra. Boada; i condicionament i millora interior del Centre Cívic.

En la primera fase de la segona edició dels pressupostos participatius s’han rebut un total de dotze propostes i totes elles han passat a la segona fase. L’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Adrià Camino, ha destacat que s’han rebut dues propostes més que en la primera edició.

Les persones i entitats que vulguin presentar públicament les propostes ho poden fer els dies 27 i 28 de setembre en el marc de la Festa de Sant Miquel. La primera sessió serà divendres a les 18h al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina i la segona dissabte a les 17h al Casal.

Tota la informació es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Una de les propostes és l’arranjament del parc infantil del Taió amb nous jocs [Aj]