Diumenge, 20 octubre 2024
  • Diumenge, 20 octubre 2024
La Bustia festa ampliacio Ca Amat 2

Abrera i Sant Esteve celebren l’ampliació del Casal Social de Ca n’Amat amb una festa

Per 23 de setembre de 2024 a les 7:00 0 217 Visites

S’ha millorat la funcionalitat del casal i s’ha dotat d’autonomia la sala polivalent amb independència del funcionament del bar

Els ajuntaments d’Abrera i Sant Esteve, juntament amb l’Associació de Veïns de Ca n’Amat, han celebrat aquest dissabte 21 de setembre la festa de benvinguda a l’ampliació del Casal Social del barri. En l’acte han participat els alcaldes dels dos municipis, Jesús Naharro i Enric Carbonell, així com membres dels consistoris.

La celebració ha comptat amb un concert vermut amb el grup de rumba Tumbalotó, els parlaments i presentació de l’ampliació i una sessió de discoteca vuitantera amb DJ Madaleno de Lux i DJ Jose Molina.

Les obres han finalitzat aquest estiu i han permès que l’equipament guanyi 70m2 útils destinats al servei de restauració. També s’ha millorat la funcionalitat del casal i s’ha dotat de total autonomia la sala polivalent destinada a un ús social, amb independència del funcionament del bar.

Està previst que en les pròximes setmanes comencin les obres dels nous vestidors de la zona esportiva. Es tracta d’una nova actuació de millora de l’entorn del casal després de la transformació del parc infantil i l’ampliació de la vorera de l’avinguda Sant Esteve.

Fotografies: Festa de benvinguda de l’ampliació del Casal Social de Ca n’Amat [Aj Abrera / Sant Esteve]

Etiquetes: