Divendres, 27 setembre 2024
  • Divendres, 27 setembre 2024
La Bustia Rosalia i Ralphie Choo

Rosalía escull la banda sonora del piromusical de la Mercè i estrena ‘Omega’

Per 26 de setembre de 2024 a les 7:00 0 157 Visites

La nova cançó de la sesrovirenca és una col·laboració amb Ralphie Choo, la nova revolució de la música urbana

La sesrovirenca Rosalía i el seu equip s’han encarregat d’escollir la banda sonora del piromusical de la Mercè de Barcelona. Ha estat una llista variada que ha anat d’Elvis Presley i Peret a The Strokes o Caroline Polachek.

L’espectacle ha tancat aquest dimarts les festes de la capital catalana i ha servit també perquè la cantant presenti el seu nou tema ‘Omega‘, que canta juntament amb Ralphie Choo, la nova revelació de la música urbana.

El llançament oficial del tema ha estat aquest dimecres i Rosalía ha explicat que ‘Omega’ “és donar-te el permís i deixar-te sentir cap a alguna cosa o algú, és anar fins al final, omega és el final i la llibertat, és la celebració del desig, aquest desig que et porta fins a un lloc del qual no vols marxar, és la fermesa amb la que un estima i el desvergonyiment o l’atreviment amb què un abandona la resta en la decisió de quedar-se, és l’aire acaronant-te els cabells als revolts i la brillantor als ulls que et surt quan no vols estar en un altre lloc que no sigui aquell”.

Rosalía ha afegit: “Gràcies a Ralphie i a tots vosaltres per compartir això amb mi, el meu regal d’aniversari és poder fer música i que hi hagi algú a l’altra banda sentint-la”. Aquest dimecres 25 de setembre la sesrovirenca ha complert 32 anys.

Fotografia: Rosalía amb Ralphie Choo [Spotify]

Etiquetes: