Divendres, 27 setembre 2024
  • Divendres, 27 setembre 2024
La Bustia manifestacio Guarro Casas Gelida

Treballadors de Guarro Casas es manifesten a Gelida contra el tancament de la línia de fabricació de paper

Per 26 de setembre de 2024 a les 14:00 0 256 Visites

La matriu Fedrigoni traslladarà la producció a Itàlia i centrarà la història fàbrica de més de 320 anys en els processos d’acabat

Desenes de treballadors de Guarro Casas s’han manifestat aquest dimecres a primera hora a Gelida per rebutjar el tancament de la línia dedicada a la fabricació de paper. La direcció de l’empresa té previst aturar aquesta maquinària el divendres 27 de setembre, segons ha traslladat als treballadors.

El grup Fedrigoni, matriu de Guarro Casas, traslladarà la fabricació de paper a Itàlia. D’aquesta manera, es posaria punt i final a més de 320 anys d’història productiva al municipi, tot i que la planta del Penedès continuarà fent diversos processos d’acabat.

A la fàbrica de Gelida són 110 treballadors i el tancament de la màquina afecta directament a 20 d’ells, tot i que l’empresa s’ha compromès a recol·locar-los dins la fàbrica.

Tots ells han mostrat el seu malestar participant en la protesta d’aquest dimecres. El comitè d’empresa ha fet una crida a la mobilització coincidint amb la visita d’un directiu executiu de Fedrigoni.

Fotografia: Treballadors de la fàbrica es manifesten a Gelida [ACN]

Etiquetes:
Categoria:   Economia, Gelida