Dilluns, 30 setembre 2024
  • Dilluns, 30 setembre 2024
La Bustia La Palanca 2024 Corcoles H Esparreguera 2

Els espectacles inaugurals del Festival de circ La Palanca d’Esparreguera, en imatges

Per 28 de setembre de 2024 a les 9:00 0 173 Visites

La Córcoles amb ‘H’ i la Cia Impulsos amb Llenguatges han inaugurat la 4a edició que programa una quinzena d’activitats per a tots els públics durant aquest cap de setmana

Unes 200 persones s’han donat cita primer a l’aparcament de La Passió i després al Teatre per estrenar La Palanca d’Esparreguera 2024. Una 4a del festival de circ contemporani que se celebra aquest cap de setmana amb una quinzena d’activitats per a tots els públics, entre espectacles de carrer i de sala i tallers.

Els espectacles inaugurals han estat a càrrec de la Córcoles amb ‘H’ a l’exterior que ha fet equilibris impossibles a 5 metres d’altura, i la Cia Impulsos amb ‘Llenguatges’, una proposta de circ, música, teatre i moviment a l’interior del Teatre. A banda dels espectacles i els tallers, una de les novetats és la proposta de tapes de restaurants, el “T’apalanca”.

Han donat la benvinguda a la Palanca 2024, l’alcalde Juan Jurado; el director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu Felip; i els directors artístics del Festival, Sílvia Compte i Jordi Juanet (Boni).

Més informació: lapalancafestival.cat i Instagram. Les entrades pels espectacles de pagament al Teatre La Passió es poden comprar a entrades.esparreguera.cat.

La Palanca, el Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera, aposta per la inclusió en la quarta edició.

Fotografies: Moments dels dos espectacles inaugurals de La Palanca 2024, aquest divendres 27 de setembre [Lluís Gutiérrez / La Bústia]

Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera