Dimecres, 2 octubre 2024
  • Dimecres, 2 octubre 2024
La Bustia Forastock i Lluna 29 setembre 2024 Nou Martorell

La Lluna d’Eufòria de TV3 canta per sorpresa a la fira de Nou Martorell

Per 2 d'octubre de 2024 a les 7:00 0 294 Visites

Ha participat aquest diumenge en la carpa de La Trampolina recaptant fons per a la investigació contra el càncer infantil amb les polseres candela i actuarà en una gala al desembre

La cantant Lluna Guzmán, concursant de l’última temporada del programa Eufòria de TV3, ha participat aquest diumenge a la fira Forastock de Nou Martorell.

Ho ha fet per partida doble, primer com a monitora voluntària en la carpa de l’entitat de Martorell i de Castellví, La Trampolina, per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil amb les polseres candela. I en un moment de la fira, cap a les 13.15h, la Lluna ha volgut pujar a l’escenari per cantar unes cançons. De seguida, el públic ha baixat la rambla per veure-la de prop i posteriorment per fer-se fotografies.

Una proposta que sortit a partir d’una conversa entre el president de Nou Martorell, Raúl López; els membres de La Trampolina, l’Antoni i el David; el presentador i DJ, Rafa Martínez, i la mateixa cantant. Com a agraïment, López li ha fet l’entrega d’un obsequi, un clauer marcat amb el seu nom.

Els membres de La Trampolina han anunciat que la Lluna forma part dels cantants de la pròxima gala ‘Todo pasará’ que se celebrarà el dissabte 14 de desembre a Sant Esteve. La Lluna és de Viladecans, té 17 anys i estudia segon de Batxillerat artístic. La jove artista està molt contenta de col·laborar en actes solidaris i ha avançat que participarà en el disc de La Marató de TV3.

Pel que fa a la fira de diumenge, el president de Nou Martorell ha fet una molt bona valoració, amb gairebé una trentena de carpes, bones vendes i més activitats familiars i d’oci que altres fires. També ha avançat que ja pensen en la següent fira, la de Nadal, el diumenge 15 de desembre.

Fotografies: La Forastock va gaudir d’una actuació improvisada de la Lluna [Lluís Gutiérrez / La Bústia]

Categoria:   Economia, Martorell