Dijous, 3 octubre 2024
  • Dijous, 3 octubre 2024
La Bustia Miquel Sola Collbato

L’exalcalde Miquel Solà renuncia com a regidor de l’Ajuntament de Collbató

Per 1 d'octubre de 2024 a les 17:00 0 135 Visites

Ha explicat a La Bústia que després de 17 anys a l’Ajuntament, de ser alcalde i regidor “ja tocava tancar l’etapa”

Miquel Solà, del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Collbató, ha renunciat a la seva acta de regidor del consistori. Ho ha anunciat en el darrer Ple municipal celebrat el dijous 26 de setembre.

En declaracions a La Bústia, Solà ha explicat que deixa el càrrec “perquè un cop vaig deixar de ser alcalde i després de 17 anys com a regidor, crec que ja tocava tancar l’etapa”. Els membres dels grups polítics amb presència al consistori han manifestat el seu reconeixement i agraïment a la tasca realitzada durant els anys que ha estat a l’Ajuntament.

L’exalcalde també ha dit que amb el Ple ha tancat “una etapa de la meva vida en la qual he tingut el privilegi d’haver pogut representar als veïns del poble, com a regidor i com alcalde”. I ha fet un agraïment “als que em vau empènyer amb 28 anys a presentar-me, a tots els companys i companyes d’ERC i GIC amb els que he compartit grup municipal, a tots els regidors i regidores d’altres grups polítics, al col·lectiu de treballadors municipals per la vostra complicitat i compromís, i a la família, per la paciència i estar al costat sempre. I com no, als veïns i veïnes de Collbató”.

Solà va accedir al consistori com a regidor per Esquerra Republicana de Catalunya l’any 2007, estant a l’oposició fins a assolir l’alcaldia l’any 2015 sota les sigles de la coalició ERC-GIC i CIU. L’any 2019 va renovar la confiança dels veïns amb majoria absoluta sota les sigles d’ERC-GIC-AM, i ha estat alcalde fins a l’any 2023.

Fotografia: Miquel Solà en el darrer Ple municipal [Aj / ERC]

Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Política