Divendres, 4 octubre 2024
  • Divendres, 4 octubre 2024
La Bustia Diada Sant Miquel Policia Local Olesa 2

Es lliuren reconeixements durant la Diada de Sant Miquel a la Policia d’Olesa

Per 3 d'octubre de 2024 a les 17:00 0 135 Visites

Alguns agents han rebut distincions per les actuacions més destacades que han dut a terme durant l’any al municipi

La Policia Local d’Olesa ha commemorat aquest dimecres 2 d’octubre el dia de Sant Miquel, patró del cos. Ho ha fet amb un acte institucional de reconeixement a la tasca del cos. A més, diversos agents han rebut distincions per les actuacions més destacades que han dut a terme durant el darrer any.

L’acte s’ha celebrat a l’auditori de la Casa de Cultura i ha estat presidit per l’alcalde Jordi Parent. També ha comptat amb la presència de Marc Costa, responsable de la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals de Catalunya; la major part del cos local; membres dels Mossos d’Esquadra de Martorell; la Policia Nacional de Cornellà; la Guàrdia Civil de Sant Andreu; les Policies Locals d’Abrera, Esparreguera i Sant Esteve i la Guàrdia Municipal de Collbató i Protecció Civil.

Parent ha destacat que “la policia de proximitat, com la que tenim a Olesa, destaca perquè està arrelada en els valors de servei, respecte i empatia. El vostre compromís és molt més que una simple responsabilitat professional. És un compromís amb cada persona que viu i treballa a Olesa. La proximitat no és només física, és també emocional, perquè formeu part d’aquells col·lectius a qui la gent recorre en moments de necessitat, i com a tal, el vostre deure és ser no només ferms, sinó també comprensius i humans”.

Isaac Aymerich, inspector en cap de la Policia Local, s’ha dirigit als membres del cos: “Cadascun de vosaltres té una gran responsabilitat, una vocació que va més enllà del deure de protegir, servir i fer dels nostres barris d’un lloc més segur. En cada torn, trucada i patrulaltge sou la primera línia de defensa contra el delicte i la injustícia. La vostra feina no és sempre fàcil. Fomenteu un sentiment de seguretat i pertinença amb els membres de la nostra societat”.

Costa ha posat en valor la importància de les policies i ha recordat que la seguretat a Catalunya es basa en dos pilars: Mossos d’Esquadra i Policies Locals.

Després dels parlaments s’ha fet el lliurament de reconeixements als agents per accions destacades com ara la detenció el passat 14 de juny, de la persona causant de la crema de diversos contenidors a Olesa; la resolució d’un presumpte delicte de furt i estafa; i la detenció de l’autora d’un atracament, entre d’altres. També s’ha reconegut la tasca del caporal Albert Font i s’ha lliurat un obsequi a un agent que ha estat pare aquest darrer.

Fotografies: Diada de Sant Miquel a Olesa [Aj]

Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat