Dimecres, 16 octubre 2024
  • Dimecres, 16 octubre 2024
La Bustia premi Jose Luis Garcia Herrera Jocs Florals

José Luis García Herrera rep la Flor Natural per l’obra ‘Fusta Cremada’

Per 12 d'octubre de 2024 a les 7:00 0 143 Visites

És el premi més prestigiós del certamen dels Jocs Florals Vila de Nules que recull l’autor abrerenc amb una dotació de 4.000 euros i la publicació de l’obra

L’escriptor abrerenc José Luis García Herrera ha rebut la Flor Natural dels LXX Jocs Florals de Nules (Castelló) de poesia per la seva obra que rep per títol ‘Fusta Cremada‘. Es tracta del premi més prestigiós d’aquest certamen literari patrocinat per l’Ajuntament, que atorga 4.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora.

En declaracions a La Bústia, el poeta ha dit que per a ell “guanyar la Flor Natural dels LXX Jocs Florals de Nules ha estat una enorme alegria. És un dels premis més veterans i amb més reconeixement del País Valencià i, a més de la quantia econòmica, el llibre, ‘Fusta Cremada’, serà publicat per l’editorial Neopàtria, de les més punteres, dins del món de la poesia, de València. El llibre està dividit en quatre parts ben diferenciades que versen sobre la soledat, l’amor, la llar i la creació poètica“.

L’abrerenc ha rebut el premi en un acte celebrat el 4 d’octubre a l’Ajuntament de Nules. García Herrera ja havia guanyat el mateix guardó en dues edicions anteriors: el 2016 amb ‘El cor del violí’, inspirat en el poeta Miquel Martí i Pol; i el 2018 amb “Dolç àngel de la mort’, un homenatge al poeta Màrius Torres.

José Luis García Herrera va rebre el mes de setembre un accèssit per una obra inspirada en els Beatles.

El poeta José Luis García Herrera, l’autor més guardonat.

Fotografia: José Luis García Herrera guanya el premi Flor Natural [JLGH]

Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura