Dimecres, 16 octubre 2024
  • Dimecres, 16 octubre 2024
La Bustia presentacio 11 octubre 2024 Club Futbol Olesa

El Club de Futbol Olesa comença la temporada amb 18 equips i més de 260 jugadors

Per 15 d'octubre de 2024 a les 18:00 0 135 Visites

Per primera vegada té un equip femení, en la categoria infantil, i de la unificació de les 3 entitats que hi havia al municipi

El Club de Futbol Olesa ha celebrat la primera presentació amb els equips i davant l’afició després de la fusió dels tres clubs de futbol que van anunciar el mes de març.

El CF Olesa té aquesta temporada un total 18 equips i més de 260 jugadors. I per primera vegada un equip femení, en la categoria infantil.

La presentació ha estat el divendres 11 d’octubre al vespre al camp municipal Les Planes i ha anat a càrrec de l’empresa sesrovirenca Esportmusic que han fet participar els esportistes i ha animat al públic.

En els parlaments, el president, Paco Campos, ha agraït el suport de l’Ajuntament, entrenadors, jugadors, espònsors, col·laboradors i socis. Així com els membres de les juntes i tothom que ha fet possible la unificació de les tres entitats.

L’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Parent, ha dit que a Olesa hi havia una anomalia amb tres clubs de futbol i ha felicitat les tres juntes per haver aconseguit la fusió, que ell mateix va acompanyar amb la primera reunió i gestions.

El president i l’alcalde també han destacat els valors de l’esport, el treball, l’esforç, el sacrifici, el respecte i el civisme dins i fora del camp.

A més dels jugadors, familiars, afició, l’alcalde i el president, han assistit els membres de junta i els regidors del govern Domènec Paloma, Anna Valero i Marc Serradó -que també és jugador dels veterans- i el regidor de Cs José María Paniello.

Acord històric dels clubs de futbol d’Olesa.

Fotografia: Presentació del CF Olesa [LB / Esportmusic / Aj ]

Etiquetes:
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat